Hoe werkt het "bij Inge"...

Wie is Inge en wat kunt u verwachten

Gastouderopvang bij Inge in Norg

Over "bij Inge"

Thuis voelen "bij Inge"

Het belangrijkste uitgangspunt van mijn gastouderopvang is dat kinderen zich veilig, vertrouwd en beschermd voelen bij me. Elk kind is uniek en groeit op zijn/haar eigen manier. Om te kunnen groeien is het van belang dat het kind zich thuis en geliefd voelt. Door elk kind voldoende aandacht te geven en te leren om respectvol met elkaar om te gaan, probeer ik dit te versterken.

Creatief en naar buiten.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met de kinderen aan de grote tafel. Buiten hebben we een mooie ruime afgesloten tuin met speelhuisje en trampoline waar ze fijn kunnen spelen. Naast de tuin is een groot grasveld waar de kinderen zich ook heerlijk kunnen uitleven.

 

Eten op vaste tijden.

We eten gezamenlijk en zoveel mogelijk op vaste tijden. Ontbijt, lunch, tussendoortjes en eventueel warme maaltijd zitten bij het tarief in. Hier heb ik bewust voor gekozen om geen onderscheid te krijgen. Oja, ons huis is rookvrij en we hebben 2 kindvriendelijke huiskatten Lexus & Kees.

 

Apart slaapgedeelte voor de kleinsten

We beschikken over een apart slaapgedeelte waar de kleintjes, die overdag nog slapen, kunnenuitrusten

Contact opnemen?

Over Inge

Over Inge
Mijn naam is Inge Adams-May en ben geboren op 19 april 1971 in Groningen. Ik ben sinds 1991 samen met Michiel Adams en we hebben 2 kinderen, Joris van 19 en Milou van 17 jaar.

Over Inge
We wonen sinds juni 2018 met veel plezier aan de Ettenlaan 2 in Norg. Ik heb altijd al iets in de verzorging of opvang willen doen, maar zoals wel vaker in het leven loopt het soms anders dan gepland.

Over Inge
Na mijn MAVO-diploma heb ik een opleiding in de grafische techniek gedaan en daarna 3 jaar in de grafische sector gewerkt. Vervolgens heb ik ongeveer 20 jaar gewerkt als verkoop- medewerkster in een winkel met kantoor- en hobbyartikelen.

Over Inge
In 2015 ben ik dan toch begonnen met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn en heb deze afgerond in oktober. Tevens heb ik het diploma EHAK behaald. Per 1 november 2015 heb ik mijn baan als verkoopmedewerkster opgezegd om mij fulltime bezig te gaan houden met mijn gastouderopvang bij Inge.

Contact opnemen?

Meer weten over "bij Inge"?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden